AEG-Electrolux-Pachete complete de instalatii centrale de aspirat praf

INSTALAREA

CE TREBUIE RESPECTAT LA INSTALARE ?

CINE MONTEAZA VENTILATOARELE?

Ventilatoarele din gama noastra pot fi in principiu montate de orice meserias.
Se recomanda a fi fireste un meserias care deja a fost implicat in constructia cladirii. Parteneri ideali pentru acest montaj sunt constructorii, instalatorii de termice si sanitare, cei de ventilatie sau electricienii.

IN CE FAZA SE RECOMANDA MONTAJUL LA CONSTRUCTII NOI ?

Deja in faza de constructie la rosu ar trebui practicata gaura necesara, ca sa se poata monta mansonul telescopic in perete.
Alternativ se poate include deja in perete in faza de constructie a peretilor un asa numit bloc de constructie brut, in care se va introduce mai tarziu teava ventilatorului .
Si alimentarea cu curent a aparatului trebuie avuta in vedere. La acesta pentru elementele de comanda, e necesara o conexiune la reteaua de curent cu 230 V. Ventilatoarele vor fi alimentate printr-un cablu trifilar de 12 V-legat la curent prin elementul de comanda.
Pe toata perioada constructiei brute capetele mansonului de montaj din perete se vor acoperi cu capace de protectie. Dupa ce s-au incheiat lucrarile de tencuire exterioara, inainte de demontarea schelei, se vor monta capacele exterioare.
Cand s-au incheiat la interior toate lucrarile „brute“ , se poate introduce unitatea de ventilare in mansonul din perete, se leaga la curent ventilatorul si se monteaza panoul interior.

CAT TIMP E NECESAR PENTRU MONTAJ?

La existenta gaurii +n perete si a conexiunii la curent montajul ventilatorului se poate realiza in cca.o ora.

Privacy Policy Settings