AEG-Electrolux-Pachete complete de instalatii centrale de aspirat praf

CONCEPTUL VENTILARII & PROIECTAREA

CONCEPTUL CORECT DE VENTILATIE – DATORAT PROIECTARII PROFESIONALE

CINE PREIA PROIECTAREA ?

Maxxxcomfort va ofera pachetul fara griji de “ventilatie ambientala controlata “. Expertii nostri preiau proiectarea si elaboreaza un concept de ventilatie conform normativelor in vigoare, care vor fi croite pe necesitatile Dvs. personale si pe conditiile de locuit.

CUM SE DETERMINA NUMARUL DE VENTILATOARE?

Numarul de ventilatoare este dependent de suprafata de locuit si de volumele de aer ce trebuie puse in miscare. Intr-o casa unifamiliala de marime medie sunt de regula suficiente intre 4 si 8 ventilatoare.

CE INCAPERI POT FI DOTATE CU VENTILATOARE?

Pe baza modului de constructie si a zgomotului redus , ventilatoarele pot fi instalate in principiu in toate zonele de locuit. La incaperi sanitare fara ferestre e necesar a se prevedea conform normativelor, sisteme de evacuare.

UNDE SI CUM VOR FI INSTALATE VENTILATOARELE?

Aparatele pot fi montate – in functie de mobilier si alte specificatii – in aproape orice perete exterior. Noi recomandam o instalare in zona de sus a peretelui, deoarece acolo e aerul incalzit statut.

CAT DE EFICIENTA ESTE IZOLATIA FONICA?

Ventilatoarele sunt echipate cu o izolatie fonica extrem de eficienta. La AirSolitaire-ul nostru in functionare se atinge pe treapta cea mai de jos numai 16 dB.

CUM SE VOR ALIMENTA VENTILATOARELE CU CURENT?

Ventilatoarele noastre au un motor de curent continuu fara perii, care e alimentat prin partea de comanda cu 12 V. Comenzile EASY-DRIVE, LUX-DRIVE si MAX-DRIVE au nevoie de conexiune la 230 V.

CE TREBUIE AVUT IN VEDERE LA VETRE DE FOC?

La functionarea unui sistem de ventilatie in combinatie cu un semineu cu racord la cos, trebuie sa cereti specialistului in cosuri de fum sa se implice in proiectarea acestuia tinand cont de acest aspect. In plus trebuie respectata omologarea aparatului.

Privacy Policy Settings