Capac pendular & Coloane ejecţie rufe
WA_Einwurfsaeulen  Schwingdeckel_1130x270

COLOANE DE EJECTIE-USI PENDULARE

Elitar: Jgheab de rufe-Seria „Noblesse“.
Nobil. Spectacular. Neobişnuit.

Zona de încărcare a rufelor devine un spaţiu ca element de Design.

Stâlpi de încărcare

Ghenă de rufe, jgheab rufe, coloane rufe, ejectie rufe, stalpi rufe, capac pendular rufe,

Stâlpi de încărcare Seria „Noblesse“ sunt valoroşi confecţionaţi manual din oţel inoxidabil şi se folosesc când încărcarea jgheabului de rufe se termină liber în încăpere, şi devine un punct de atracţie.

Capac pendular

Capac ghena Plano

Capacul basculant Plano din oţel inox este o soluţie decorativă valoroasă, dacă deschiderea de aruncare trebuie integrată într-o suprafaţă plană. Execuţia cu un Design elaborat, elegantă, confecţionată manual este bine gândită şi funcţională.
Axa de rotaţie este astfel aranjată, încât, pe de o parte, să stea la dispoziţie un spaţiu suficient pentru aruncarea rufelor, pe de ală parte să fie garantată cea mai mare siguranţă posibilă împotriva căderii copiilor mici.
Mecanismul de susţinere în stare deschisă este conceput pentru a funcţiona cu o singură mână.

D = 250 mm / Art.Nr.: 50284
D = 300 mm / Art.Nr.: 50384

Privacy Policy SettingsMAXXXCOMFORT RO – EXPERT ÎN INSTALAŢII CENTRALE DE ASPIRAT recunoscut ca unic importator şi distribuitor exclusiv în România de către cel mai mare fabricant din lume BEAM şi AEG Electrolux.

Informativ despre aspiratorul central de praf / instalaţii centrale de aspirare a prafului

În America şi Canada instalaţiile centrale de aspirat praful aparţin de mult standardelor impuse de tehnica modernă de construire a caselor unifamiliale noi. Aspiratoarele centrale de praf au fost destinate în primul rând pentru efectuarea unei curăţiri cotidiene în case unifamiliale. Toate aspectele prezentate mai sus arată însă că instalaţiile centrale de aspirat sunt excelent adaptabile pentru hoteluri şi clădiri de birouri. Poziţia sistemului central de aspirare e dată de aparatul central, un aspirator central amplasat de exemplu în pivniţă. În toate celelalte încăperi există doar un port pentru cuplarea furtunului. Nu aveţi nevoie deci de un aspirator pentru fiecare cameră ci doar de un furtun de aspirat. Prin tubulatura de aspirare murdăria, praful şi praful fin e transportat către aspiratorul central. Temeinic, silenţios, igienic şi deosebit de comfortabil-aşa lucrează deci o instalaţie centrală de aspirat praful.
Aspiratorul nostru de praf e mereu plin de putere, absoarbe foarte eficient tot praful şi nu-l auzi când lucrează.
Confidentialitatea Datelor | Termeni si Conditii | Politica de utilizare Cookies | ANPC | SOL | ANSPDCP