Installation, Kontrollierte Wohnraumbelüftung 
Lueftung_Installation_1130x270

INSTALAREA VENTILATOARELOR

Instalarea – Ce trebuie avut grijă?

Cine montează ventilatoarele?

Ventilatoarele din sortimentul nostru pot fi în principiu instalate de orice meseriaş.

Fireşte se recomandă găsirea unui meseriaş care a fost deja implicat în structura la roşu a clădirii. Partenerul ideal de discuţii ar fi maistrul constructor sau electricianul care a executat şi instalaţia electrică a obiectivului respectiv.

Ce succesiune a operaţiilor se recomandă la montarea în construcţii noi ?

Deja la faza de construcţie la roşu ar trebui practicată gaura necesară, ca să poată fi montată ţeava telescopică. În această fază trebuie avută în vedere şi alimentarea aparatului.
De-a lungul întregii faze de construcţie la roşu capetele manşonului de montare se vor acoperi cu capace de protecţie.

Dacă lucrările de tencuire exterioară s-au finalizat, înainte de demontarea schelelor, se vor monta carcasele exterioare.
Când s-au finalizat la interior toate lucrările „grosiere“,se poate instala unitatea de ventilaţie şi se poate aplica capacul de ventilaţie interior.

Cât timp e necesar pentru montaj?

La existenţa găurii în perete şi a alimentării cu curent, un ventilator poate fi instalat într-o oră.

Cum se alimentează ventilatorul?

Pentru construcţii noi, se recomandă instalarea unui cablu de alimentare pozat în tencuială. La instalarea ulterioară, pentru a evita lucrări majore, se poate folosi facultativ ştecherul de priză.

Ce trebuie avut în vedere la „Briza proaspătă XL“ ?

Deoarece la „Briza proaspătă XL“ racordul de aer proaspăt şi cel de aer uzat sunt separate, vor fi necesare două orificii în perete. Un şablon cu dimensiunile exacte pentru toate găurile necesare se află livrat alături de ventilator. Cu ajutorul acestuia pot fi marcate simplu pe perete, poziţiile precise ale tuturor găurilor.
De asemenea, fixarea manuală a ţevii în perete se poate face uşor şi fixa cu spumă de montaj.

Ce caracteristici speciale sunt la ventilatorul de baie – IQ?

Ventilatorul de baie – IQ e prevăzut a se monta în manşoane de perete cu diametre de 100 mm resp. 125 mm. Adaptoare pentru diferite diametre de ţeavă sunt livrate la un loc cu ventilatorul. Ventilatorul poate fi integrat şi într-o gură de ventilaţie existentă.

Privacy Policy SettingsMAXXXCOMFORT RO – EXPERT ÎN INSTALAŢII CENTRALE DE ASPIRAT recunoscut ca unic importator şi distribuitor exclusiv în România de către cel mai mare fabricant din lume BEAM şi AEG Electrolux.

Informativ despre aspiratorul central de praf / instalaţii centrale de aspirare a prafului

În America şi Canada instalaţiile centrale de aspirat praful aparţin de mult standardelor impuse de tehnica modernă de construire a caselor unifamiliale noi. Aspiratoarele centrale de praf au fost destinate în primul rând pentru efectuarea unei curăţiri cotidiene în case unifamiliale. Toate aspectele prezentate mai sus arată însă că instalaţiile centrale de aspirat sunt excelent adaptabile pentru hoteluri şi clădiri de birouri. Poziţia sistemului central de aspirare e dată de aparatul central, un aspirator central amplasat de exemplu în pivniţă. În toate celelalte încăperi există doar un port pentru cuplarea furtunului. Nu aveţi nevoie deci de un aspirator pentru fiecare cameră ci doar de un furtun de aspirat. Prin tubulatura de aspirare murdăria, praful şi praful fin e transportat către aspiratorul central. Temeinic, silenţios, igienic şi deosebit de comfortabil-aşa lucrează deci o instalaţie centrală de aspirat praful.
Aspiratorul nostru de praf e mereu plin de putere, absoarbe foarte eficient tot praful şi nu-l auzi când lucrează.
Confidentialitatea Datelor | Termeni si Conditii | Politica de utilizare Cookies | ANPC | SOL | ANSPDCP