Aspirator industrial-Derulor automat de furtun
Rubrik Schlauchaufroller Industrie_IndustryConcepts_1130x270

CONCEPTE INDUSTRIALE

Curăţenie eficientă şi extinsă pe spaţii mari cu derulorul automat de furtun

Derulorul nostru automat de furtun este disponibil în varianta de montaj pe perete sau pe tavan şi îşi găseşte aplicabilitate în diferite domenii industriale. Datorită amplasării sale aproape de locul de muncă, furtunul este uşor accesibil şi mereu gata de funcţionare.

1.) Pornirea agregatului de aspirare are loc prin simpla tragere a furtunului. O pârghie de comutare deschide concomitent ventilul derulorului de furtun.

2.) În timpul rulării furtunului de aspirat acesta se blochează automat la intervale regulate pe termen scurt şi poate fi folosit aşa relaxat fără rezistenţă în procesul de aspirare. Flexibilitatea şi mobilitatea va fi garantată prin două bolţuri de balama, prin care derulorul de furtun va fi pivotabil cu până la 85° pe fiecare parte.

3.) Printr-o scurtă tragere a furtunului se eliberează blocarea furtunului. Dintr-o trăsătură de condei, furtunul va fi rulat înapoi automat. Microîntrerupătorul decuplează agregatul de aspirare şi ventilul se închide automat. Prin aceasta se garantează, că nu există nici un zgomot de aspirare la locul montării derulorului de furtun, dacă se va aspira în alt loc.

industrie-schlauchaufroller

industrie-8_ROM

Avantaje şi beneficii:

  • Gata de funcţionare permanent
  • Situat aproape de locul de muncă şi totuşi montaj posibil cu economie de spaţiu
  • Simplu de pornit prin uşoara tragere a furtunului
  • Revenire perfectă a furtunului printr-o simplă trăsătură de condei
  • Înaltă disponibilitate: de la un derulor de furtun se pot curăţa până la 155 m²
  • Prin aceasta o reducere clară a timpului de curăţenie
  • Prevenirea sarcinilor electrostatice prin furtun special conducător
  • Disponibil cu diametre de 32 mm, 38 mm şi 50 mm

Privacy Policy SettingsMAXXXCOMFORT RO – EXPERT ÎN INSTALAŢII CENTRALE DE ASPIRAT recunoscut ca unic importator şi distribuitor exclusiv în România de către cel mai mare fabricant din lume BEAM şi AEG Electrolux.

Informativ despre aspiratorul central de praf / instalaţii centrale de aspirare a prafului

În America şi Canada instalaţiile centrale de aspirat praful aparţin de mult standardelor impuse de tehnica modernă de construire a caselor unifamiliale noi. Aspiratoarele centrale de praf au fost destinate în primul rând pentru efectuarea unei curăţiri cotidiene în case unifamiliale. Toate aspectele prezentate mai sus arată însă că instalaţiile centrale de aspirat sunt excelent adaptabile pentru hoteluri şi clădiri de birouri. Poziţia sistemului central de aspirare e dată de aparatul central, un aspirator central amplasat de exemplu în pivniţă. În toate celelalte încăperi există doar un port pentru cuplarea furtunului. Nu aveţi nevoie deci de un aspirator pentru fiecare cameră ci doar de un furtun de aspirat. Prin tubulatura de aspirare murdăria, praful şi praful fin e transportat către aspiratorul central. Temeinic, silenţios, igienic şi deosebit de comfortabil-aşa lucrează deci o instalaţie centrală de aspirat praful.
Aspiratorul nostru de praf e mereu plin de putere, absoarbe foarte eficient tot praful şi nu-l auzi când lucrează.
Confidentialitatea Datelor | Termeni si Conditii | Politica de utilizare Cookies | ANPC | SOL | ANSPDCP