Tehnologia filtrarii la aspiratoarele centrale de praf
ZSSA_Filtertechnik_1130x270

TEHNICA FILTRARII

Tehnologia filtrarii

Filtrarea BEAM HEPA* (H10) CleanStreamTM asigură o putere de aspirare excelentă, în timp ce alte metode pierd cu timpul din puterea de aspiraţie.

S-au făcut multe afirmaţii, însă constatarile sunt aici:
Laboratoarele de testare profesionale (PROFESSIONAL TESTING LABORATORY, INC.) a testat eficacitatea aspiratoarelor de top. Cel mai înalt standard de putere l-au obţinut sistemele centrale de aspirat BEAM – în măsura în care, în special – erau echipate cu sistemul de filtrare exclusiv »HEPA (H10) CleanStreamTM«. Gradul constant de separare de 98 % până la o mărime a particulelor de 3 microni a fost copleşitor şi impresionant în comparaţie cu alte grade tipice de separare de 30 până la 80 %.

De ce este sistemul de filtrare Beam HEPA (H10) CleanStreamTM cu mult mai bun?
Totul începe atunci, când praful aspirat din zona de locuit este transportat printr-o conductă de vid către aspiratorul central. Printr-o separare ciclonică deosebit de eficientă particulele de praf mai mari se vor separa. Apoi restul de particule de praf sub 3 microni vor fi filtrate printr-un material de filtru permanent HEPA

content-volumenstrom

Modul de vopsire interioară a recipientului de praf previne dezvoltarea bacteriilor şi a germenilor pe suprafaţa recipentului. Dacă doriţi puteţi folosi optional o pungă de praf în recipient, pentru ca să puteţi elimina materialul aspirat igienic şi ferit de praf.

Alte sisteme folosesc de asemenea componente unice sau similare, însă nici un fabricant nu oferă filtrul exclusiv dinamic, aşa numit filtru ascendent cu autocurăţire HEPA (H10) CleanStreamTM cu vopsire cu efect respingător de la GORE-TEX®. În recapitulare această tehnică de filtrare economiseşte o curăţare frecventă şi regulată sau chiar înlocuirea scumpă a mediilor de filtrare sau a deflectoarelor din aparate.

Şi ce e mai bun la sfârşit:

Aspiratorul Dvs. central abia pierde din puterea de aspiraţie chiar cu rezervorul de praf aproape plin şi Dvs. veţi avea mult timp bucuria de a savura puterea constantă de aspirare a instalaţiei Dvs. centrale de aspirat praf.

Privacy Policy SettingsMAXXXCOMFORT RO – EXPERT ÎN INSTALAŢII CENTRALE DE ASPIRAT recunoscut ca unic importator şi distribuitor exclusiv în România de către cel mai mare fabricant din lume BEAM şi AEG Electrolux.

Informativ despre aspiratorul central de praf / instalaţii centrale de aspirare a prafului

În America şi Canada instalaţiile centrale de aspirat praful aparţin de mult standardelor impuse de tehnica modernă de construire a caselor unifamiliale noi. Aspiratoarele centrale de praf au fost destinate în primul rând pentru efectuarea unei curăţiri cotidiene în case unifamiliale. Toate aspectele prezentate mai sus arată însă că instalaţiile centrale de aspirat sunt excelent adaptabile pentru hoteluri şi clădiri de birouri. Poziţia sistemului central de aspirare e dată de aparatul central, un aspirator central amplasat de exemplu în pivniţă. În toate celelalte încăperi există doar un port pentru cuplarea furtunului. Nu aveţi nevoie deci de un aspirator pentru fiecare cameră ci doar de un furtun de aspirat. Prin tubulatura de aspirare murdăria, praful şi praful fin e transportat către aspiratorul central. Temeinic, silenţios, igienic şi deosebit de comfortabil-aşa lucrează deci o instalaţie centrală de aspirat praful.
Aspiratorul nostru de praf e mereu plin de putere, absoarbe foarte eficient tot praful şi nu-l auzi când lucrează.
Confidentialitatea Datelor | Termeni si Conditii | Politica de utilizare Cookies | ANPC | SOL | ANSPDCP