Aspirator central planificarea dozelor de aspirat
Proiectarea sistemului central de aspirat praf

PLANIFICAREA INDIVIDUALA

Dozele de aspirat – Strategia de planificare cu ajutorul planului

Dozele de aspirat – Strategia de planificare cu ajutorul planului

Planificarea se face cel mai bine pe planul la scara 1:100.
Uşile ar trebui să fie prevăzute în plan, de asemenea şi utilitatea fiecărei încăperi ar trebui să fie stabilită deja precizată pe plan.

planung_saugdose_2

Planificarea dozelor de aspirat, planificarea dozelor în casă, sfaturi de planificare a dozelor de aspirat praf :

Trasaţi un cerc cu o raza de 8 sau 9 cm. cu compasul (în lipsa compasului puteţi folosi la nevoie un fir de aţa şi un creion) măsurată la scară pe planul fiecărui etaj, din fiecare colţ exterior. În zona de intersectare a celor patru cercuri, se poate planifica strategic în locuri cât mai favorabile doza de aspirare.

planung_saugdose_1

Sfat: Tăiaţi o sfoară sau o sârmă la scara lungimii optime a furtunului şi simulaţi pe planul Dvs. furtunul de aspirat.

Important: Calculaţi obstacolele ce vor interveni ulterior ca mobilier, sobe, pereţi suplimentari ş.a.m.d. Ar trebui să ajungeţi comod cu furtunul de aspirat în întreaga locuinţă sau casă şi în colţurile cele mai înalte pe tavan, desigur şi toată casa scărilor.

Doze de aspirare – Strategia de planificare fără plan

Aici planificarea e simplă: Cu un şnur cu raza de acţiune identică cu lungimea furtunului original de aspirat (8 sau 9 m) testaţi funcţionalitatea furtunului de aspirat pentru a stabili astfel amplasarea optimă a dozelor de aspirat.

planung_saugdose_3

Nu uitaţi maşina!

planung_saugdose_4

Planificarea dozelor de aspirat, Planificarea dozelor de aspirat în casă, sfaturi de planificare a dozelor de aspirat:

Dacă e posibil tehnico-constructiv o doză de aspirat în garaj, cel mai bine aproape de poarta de acces pentru a putea aspira maşina vara chiar şi în faţa garajului.

Dacă nu aveţi un garaj, dar aveţi un loc de parcare sau un carport pe lângă casă, nu renunţaţi la aspiratorul central. Instalaţi o doză de aspirare exterioară pe peretele casei.

Numărul dozelor de aspirat

Prea multe doze nu au sens! După experienţa noastră îndelungată de ex. pentru o suprafaţă a unui etaj de 80 m² sunt necesare 1 până la 3 doze de aspirat.

Privacy Policy SettingsMAXXXCOMFORT RO – EXPERT ÎN INSTALAŢII CENTRALE DE ASPIRAT recunoscut ca unic importator şi distribuitor exclusiv în România de către cel mai mare fabricant din lume BEAM şi AEG Electrolux.

Informativ despre aspiratorul central de praf / instalaţii centrale de aspirare a prafului

În America şi Canada instalaţiile centrale de aspirat praful aparţin de mult standardelor impuse de tehnica modernă de construire a caselor unifamiliale noi. Aspiratoarele centrale de praf au fost destinate în primul rând pentru efectuarea unei curăţiri cotidiene în case unifamiliale. Toate aspectele prezentate mai sus arată însă că instalaţiile centrale de aspirat sunt excelent adaptabile pentru hoteluri şi clădiri de birouri. Poziţia sistemului central de aspirare e dată de aparatul central, un aspirator central amplasat de exemplu în pivniţă. În toate celelalte încăperi există doar un port pentru cuplarea furtunului. Nu aveţi nevoie deci de un aspirator pentru fiecare cameră ci doar de un furtun de aspirat. Prin tubulatura de aspirare murdăria, praful şi praful fin e transportat către aspiratorul central. Temeinic, silenţios, igienic şi deosebit de comfortabil-aşa lucrează deci o instalaţie centrală de aspirat praful.
Aspiratorul nostru de praf e mereu plin de putere, absoarbe foarte eficient tot praful şi nu-l auzi când lucrează.
Confidentialitatea Datelor | Termeni si Conditii | Politica de utilizare Cookies | ANPC | SOL | ANSPDCP