Aspirator AEG ZCV 860 din gama Oxygen de la ELECTROLUX
header-aeg-zs

SERIA AEG OXYGEN

Aspirator central Oxygen ZCV 860

DATE TEHNICE
Puterea max. de aspiraţie 675 Airwatt
Puterea absorbita 1725 W
Depresiunea maxima 34 kPa
Cantitatea maxima de aer 188 m³/h
Sistem-Informare doua lumini-LED (pornit/oprit, goleste recipientul
Pictograma “golire recipient” Lumini LED
Tehnica de filtrare Tehnica de filtrare “ciclonica” asa numitul filtru ascendent dinamic cu autocuratire Goretex. Optional Filtru-HEPA adevarat pe stutul de evacuare nu mai e necesara conducta de evacuare in exterior
Fereastra de vizitare pe recipient Da
Optiune pentru folosirea pungilor filtru (23l) optional
Capacitatea recipient 31 Litri
Dimensiuni 1032 x 465 x 380 mm
Greutate 8,7 kg
Numar comanda H01870

Privacy Policy SettingsMAXXXCOMFORT RO – EXPERT ÎN INSTALAŢII CENTRALE DE ASPIRAT recunoscut ca unic importator şi distribuitor exclusiv în România de către cel mai mare fabricant din lume BEAM şi AEG Electrolux.

Informativ despre aspiratorul central de praf / instalaţii centrale de aspirare a prafului

În America şi Canada instalaţiile centrale de aspirat praful aparţin de mult standardelor impuse de tehnica modernă de construire a caselor unifamiliale noi. Aspiratoarele centrale de praf au fost destinate în primul rând pentru efectuarea unei curăţiri cotidiene în case unifamiliale. Toate aspectele prezentate mai sus arată însă că instalaţiile centrale de aspirat sunt excelent adaptabile pentru hoteluri şi clădiri de birouri. Poziţia sistemului central de aspirare e dată de aparatul central, un aspirator central amplasat de exemplu în pivniţă. În toate celelalte încăperi există doar un port pentru cuplarea furtunului. Nu aveţi nevoie deci de un aspirator pentru fiecare cameră ci doar de un furtun de aspirat. Prin tubulatura de aspirare murdăria, praful şi praful fin e transportat către aspiratorul central. Temeinic, silenţios, igienic şi deosebit de comfortabil-aşa lucrează deci o instalaţie centrală de aspirat praful.
Aspiratorul nostru de praf e mereu plin de putere, absoarbe foarte eficient tot praful şi nu-l auzi când lucrează.
Confidentialitatea Datelor | Termeni si Conditii | Politica de utilizare Cookies | ANPC | SOL | ANSPDCP