Aerisirea controlată a spaţiilor de locuit. Casa etanş izolată.
Lueftung_Das_dichte_Haus_1130x270

CASA ETANS IZOLATA

Ne pot îmbolnăvi casele etanş izolate ?

În prezent, datorită prescritiilor tehnologiilor de executie a clădirilor, în ceea ce  priveşte „modul lor de împachetare”, acestea sunt de acum atât de bine izolate, încât la o ventilatie naturală normală, nu se asigură un flux de aer suficient, iar aerul stătut şi umed rămâne în casă.

Urmări posibile: Stricăciuni cauzate de umiditate, mucegai, acumulare de poluanti în aerul interior şi riscuri grave de îmbolnăvire pentru locatari.

„Fiecare al saselea locatar traieşte într-o locuintă afectata de mucegai.”

Alergicii sunt cei mai afectati. 10-12% reactionează la mucegai.

În acelaşi timp sunt de asemenea afectati copii bătrânii, şi persoanele slabe din punct de vedere imunologic.Ei contactează mai des infectii ale căilor respiratorii. Infestarea cu mucegai are efecte masive asupra sănătătii. Persoanele cu un sistem imunologic slab, alergicii şi astmaticii, sunt predispuşi la boli, care pot fi declanşate de sporii de mucegai din aerul interior.

Dar şi oamenii, ce se presupun a fi sănătoşi, pot manifesta simptome cum ar fi probleme de respiratie, arsuri oculare, iritări ale mucoaselor, dureri de cap, tulburări gastro-intestinale, dureri articulare sau neurodermite.

ko-wo-1

Privacy Policy SettingsMAXXXCOMFORT RO – EXPERT ÎN INSTALAŢII CENTRALE DE ASPIRAT recunoscut ca unic importator şi distribuitor exclusiv în România de către cel mai mare fabricant din lume BEAM şi AEG Electrolux.

Informativ despre aspiratorul central de praf / instalaţii centrale de aspirare a prafului

În America şi Canada instalaţiile centrale de aspirat praful aparţin de mult standardelor impuse de tehnica modernă de construire a caselor unifamiliale noi. Aspiratoarele centrale de praf au fost destinate în primul rând pentru efectuarea unei curăţiri cotidiene în case unifamiliale. Toate aspectele prezentate mai sus arată însă că instalaţiile centrale de aspirat sunt excelent adaptabile pentru hoteluri şi clădiri de birouri. Poziţia sistemului central de aspirare e dată de aparatul central, un aspirator central amplasat de exemplu în pivniţă. În toate celelalte încăperi există doar un port pentru cuplarea furtunului. Nu aveţi nevoie deci de un aspirator pentru fiecare cameră ci doar de un furtun de aspirat. Prin tubulatura de aspirare murdăria, praful şi praful fin e transportat către aspiratorul central. Temeinic, silenţios, igienic şi deosebit de comfortabil-aşa lucrează deci o instalaţie centrală de aspirat praful.
Aspiratorul nostru de praf e mereu plin de putere, absoarbe foarte eficient tot praful şi nu-l auzi când lucrează.
Confidentialitatea Datelor | Termeni si Conditii | Politica de utilizare Cookies | ANPC | SOL | ANSPDCP